In urma cu doar doua luni de zile, in showbiz se producea o ruptura neasteptata – Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Copilul Minune se despartea, dupa 2 ani de relatie, de Bogdan Daragiu. La scurt timp, aceasta si-a anuntat relatia cu Bogdan Adrian Caplescu, pe care l-a prezentat deja parintilor!

In urma cu putin timp, Carmen Simioneascu si regizorul, Bogdan Daragiu, isi anuntau despartirea prin intermediul retelelor de socializare. Cei doi isi multumeau reciproc pentru cei doi ani de relatie pe care i-au trait impreuna, semn ca despartirea s-a intamplat in conditii foarte bune, iar totul a fost agreat de ambii, fara resentimente.

La scurt timp, bruneta a anuntat ca are o noua relatie. L-a prezentat pe noul sau iubit familiei, iar fotografiile surprinse de papparazzi i-au infatisat extrem de fericiti. Si mesajele pe care si le transmit prin intermediul retelelor de socializare lasa acest lucru de inteles, Carmen a incarcat o fotografie in care apare alaturi de iubitul sau, insotita de urmatorul mesaj: “Cuvintele nu sunt de ajuns! Te iubesc!”

Insa cea mai surprizatoare veste, pe care au dat-o familiilor in urma cu o zi, este cea ca bruneta va aduce pe lume primul sau copil. Certitudinea au primit-o atunci cand cei doi au mers la o clinica privata pentru un control de rutina si pentru a se asigura ca totul este in regula cu sanatatea lui Carmen. Conform spynews.ro a dezvaluit prin intermediul susrselor din spitalul privat faptul ca cei doi erau in culmea fericirii si abia asteapta sa isi cunoasca rodul iubirii lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here