Ionut Gojman si Mirela Banias au fost concurentii uneia dintre cele mai dificile emisiuni, “Insula Iubirii”. Sunt foarte putine persoane care reusesc sa treaca unul dintre cele mai grele teste ale relatiilor lor. In resortul in care locuiesc timp de 2 saptmani, acestia sunt filmati 24 de ore din 24.

“Insula Iubirii” este emisiunea care iti scoate la iveala adevartul caracter. A vrut sa para un barbat foarte sigur pe el, si-a sacrificat propria relatie pentru un plus de celebritate si cateva aparitii in ziare, insa a primit si reversul medaliei. Foarte multe lucruri din trecutul sau au iesit la suprafata, dar si fotografii din adolescenta sa.

Se mandreste ca este fiul unui primar, insa realizarile sale proprii nu sunt tocmai notabile. Dupa cum se poate observa pe contul sau de pe retelele de socializare, nici limba romana nu o stapaneste foarte bine, greselile lui gramaticale fiind puerile. Cu toate astea, atitudinea lui este una aroganta fata de toti cei care ii aduc critici, jignindu-i fara sa stea pe ganduri.

Nicoleta, ispita care a stabilit cu Mirela inca de la inceputul show-ului ca va face tot ce sta in putinta sa ii scoata adevaratul caracter la suprafata s-a tinut de cuvant. Insa Ionut a interpretat gresit comportamentul ei vis-a-vis de el si nu a facut decat sa capete mai multa incredere in el.

Producatorii au vrut sa vada cat de departe poate ajunge aroganta sa, asa ca i-au propus un rol de ispita, la initiativa lui. S-a legat de cateva gesturi facute de Mirela pentru a se lepada de relatia pe care o avea cu ea, sacrificand totul in drumul sau spre celebritatea la care visa.

Din pacate, au iesit la iveala fotografii din adolescenta sa care nu ii cladesc profilul de Don Juan pe care doreste sa si-l contureze. Dova sta si fotografia facuta publica de catre cunoscutii sai, care nu il recomanda pentru ceea ce vrea sa para acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here