Discutiile purtate prin intermediul presei par sa nu se mai termine intre Bianca Rus si Antonio! Cei doi s-au casatorit civil in luna mai a acestui an, iar in luna octombrie si-au jurat iubire vesnica in fata lui Dumnezeu, urmand o petrecere ca in povesti! Cei doi pareau un cuplu foarte solid si nimic nu anunta divortul lor la doar o luna de la cununia religioasa!

Conform primelor informatii aparute in presa, cel care a parasit domiciuliul conjugal a fost Antonio, acuzat ca a plecat sume importante de bani si bijuteriile cantaretei. Acest lucru a fost demontat de catre barbat, aratand poze de la un recent eveniment monden, unde Bianca aparea purtand bijuteriile daruite de el.

Discutiile in contradictoriu intre cei doi au aparut inca de la cununia civila, iar reprosurile au fost la ordinea zilei. De aici si pana la certuri aprinse nu a mai fost decat un pas. Acuzele au curs de ambele parti, insa Antonio spune direct ceea ce il nemultumeste, iar Bianca este cea care nu a dat nicio declaratie. Antonio o acuza in continuare ca inca are sa ii returneze o suma importanta de bani, pe care cantareata o face uitata, iar singurul scop al acestui scandal este faptul ca vrea sa se relanseze in muzica si isi face reclama.

Iar daca bruneta pastreaza tacerea, apar tot mai multe detalii de la persoane apropiate Biancai. Cum este cazul si acum. Conform cancan.ro, o sursa din apropierea cantaretei a dezvaluit lucruri nestiute pana acum despre casnicia lor:

“Ce sa-i mai dea Bianca lui Antonio la partaj, cand baiatul asta a fost un an de zile intretinut de biata fata? Si mai mult decat atat, atunci cand s-au deplasat cu masina artistei, Bianca a pus motorina, pentru ca avea un card de la Satu Mare pentru motorina, masina Biancai fiind pe o firma a parintilor ei de la Satu Mare. La toate aceste cheltuieli se mai adauga si gazele, curentul, care si ele au fost platite tot de artista sau de familia ei.

Cand s-a intors din luna de miere, Bianca Rus avea datorii la intretinere, dar le-a platit singura, dupa cum se poate vedea si din facturi. Antonio se da baiat de bani gata, dar sta cu parintii intr-o casuta mica din Berceni si nu are decat un autoturism uzat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here