Gabriela Cristea este una dintre cele mai de succes prezentatoare TV din Romania! Se poate spune despre ea ca este o femeie implinita, are o familie frumoasa si este in asteptarea celui de-al doilea copil. Insa atunci cand o deranjeaza un lucru, imediat rabufneste!

Este cunoscuta ca o femeie foarte directa, care spune intotdeauna ceea ce gandeste. Probabil si relatiile pe care le-a avut in trecut, care nu au fost cele mai benefice pentru o femeie, au determinat-o sa ajunga asa. Vedeta de televiziune contesta egalitatea dintre o femeie si un barbat. Din punctul ei de vedere sunt doua lucruri diferite si niciodata nu va exista egalitate din toate punctele de vedere.

Aflata in emisiunea pe care o prezinta, bruneta s-a enervat foarte tare. Probabil, si experienta pe care a avut-o din casnicia cu Marcel Toader a facut-o sa ia problema mult mai personal, insa un lucru este cert: prezentatoarea TV nu este de acord cu persoanele care asteapta sa cada banii din cer, mai ales cu barbatii care recurg la acest lucru:

“Inteleg ca unii dintre voi vor sa se imbogateasca prin alianta. Adică prin relatii cu beneficii. N-am vazut pe niciunul dintre voi sa spuna ca el crede, pentru ca a citit in stele, ca, daca va munci suficient, va avea bani multi. Nu, sa pice bani din cer. De ce va considerati cei mai de succes? Acea femeia care are succes si poate sa isi faca toate poftele singura, de ce crezi ca te-ar alege pe tine?

De ce crezi ca esti mai de succes decat alti concurenti? Eu nu inteleg chestia asta. Eu stau asa si astept sa vina Frumoasa din Padurea Adormita. Barbatul teoretic e cel care se duce, vaneaza, aduce vanatul acasa, partea materiala, banii. Acum, barbatii au descoperit trandaveala si stau acasa, asteptand sa vina femeia acasa cu banii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here