Surorile Denisa si Raluca Tanase formeaza trupa Bambi si sunt in industria muzica de foarte multi ani. Acest lucru le-a adus si in atentia presei, care le urmareste fiecare miscare. Este cunoscut faptul ca Denisa nu a avut noroc in dragoste, iar prima ei casnicie s-a incheiat mai repede decat a inceput.

S-a despartit de primul ei sot, fiind inselata in repetate randuri, iar acum, cand se pune probleme de asa ceva, ia foc imediat. Aceasta a avut o reactie acida atunci cand iubitul ei a fost filmat in compania Biancai Dragusanu, spunand: “Nu cred ca au motive sa se vada”. Este cunoscut faptul ca iubitu Denisei si Bianca au colaborat in trecut, insa cantareata nici macar nu a adus acest lucru in discutie. Doar a schimbat subiectul, vizibil deranjata.

La cateva zile de la aceasta declaratie, a aparut in platoul unei emisiuni televizate fara inelul de logodna, pe care l-a primit de curand de la Mircea. Moderatoarea a observat imediat lipsa inelului si a intrebat-o de ce nu il mai poarta. Cantareata a simtit nevoia sa dea mai multe explicatii: “L-am uitat acasa. Nu si-a luat inelul inapoi, dar am uitat sa-l pun. Eu il dau jos seara si cateodata uit sa-l pun dimineata.”

Vizibil stanjenita de intrebare, sora ei i-a sarit in aparare, incercand sa salveze situatia spunand ca Denisa pierde foarte des bijuterii si acesta este motivul pentru care seara il da jos.

Incercand sa treaca peste acest moment, a incercat sa faca o gluma pentru a distrage atentia: “N-am stabilit nimic despre nunta momenta. Normal ca ma asteptam. Cine nu m-ar cere pe mine de nevasta? Sunt cuminte, sunt muncitoare, sunt devreme acasa, mai rar fete ca noi, cele din platou.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here