Gabriela Cristea s-a retras deja de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi pe care o modereaza la Antena Stars si a intrat in concediu prenatal. Vedeta a anuntat ca urmeaza sa se interneze saptamana aceasta la o clinica privata, urmand sa nasca cel de-al doilea copil, o fetita, insa nu pe cale naturala. Gabi Cristea este casatorita cu Tavi Clonda, iar cei doi sunt parintii unei micute de un an si cinci luni pe nume Bella Victoria Margot.

Gabriela Cristea in varsta de 44 de ani a intrat pe ultima suta de metri cu sarcina si deja si-a cedat locul ei de pe micul ecran colegei sale, Bianca Sarbu, care va prezenta de acum emisiunea matrimoniala de la Antena Stars. Prezentatoarea Tv a marturisit ca isi gaseste foarte greu locul in pat, avand nevoie de mai multe perne pentru a putea sa se odihneasca, iar problemele de sanatate ale Andreei Balan i-au dat foarte mari emotii si insomnii.

Gabriela Cristea a primit recomandare de la medic sa nu nasca pe cale naturala la prima sarcina, iar la al doilea copil nici nu ar avea alta solutie. Prezentatoarea tv a explicat de ce in cazul ei nu este vorba despre a urma moda sau un moft.

“Recuperarea nu este usoara dupa o operatie de cezariana. E mai de durata. Sunt multi factori pe care trebuie să-i iei în calcul. Exista riscul de ruptura de uteer si sunt extrem de monitorizata, de aceea o sa nasc tot prin cezarina. Nu prea mai ies din casa. Mai merg la un singur consult. In rest, stau si ma relaxez, si citesc. Am intrat in linie dreapta si am inceput numaratoarea inversa. Astazi (7 martie) este cu zece. (…) Asadar, in weekendul 27-28 aprilie sa nu ma cautati. O sa plec cu sotul meu hai-hui. O sa lasam copiii in patul nostru sa se rasfete”, a spus prezentatoarea tv explicand ca atunci vor trece 40 de zile de la nastere si va fi pregatita pentru o escapada romantica. Asa inseamna ca bruneta va naste cel de-al doilea copil la mijlocul lunii martie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here