Andreea si Cabral Ibacka au devenit parinti pentru prima oara si sunt mai fericiti ca niciodata. Daca prezentatorul mai are o fetita din casatoria anterioara cu Luana, pentru Andreea este prima experienta in calitate de mama si se descurca extraordinar.

Orice femeie care abia a nascut nu vrea sa auda de al doilea copil o perioada de timp, macar pana cel mic mai creste. Insa nu este cazul Andreei, care abia asteapta cel de-al doilea copil cat mai repede.

Cabral a marturisit ca sotia lui s-a informat foarte mult pe toata durata sarcinii si acum este la curent cu tot ceea ce are nevoie micuta lor. Atunci cand el este ocupat cu filmarile, ea este cea care duce tot greul si seamana cu un titirez in casa. Are insa si noroc ca cele doua bunici ale micutei sunt in permanenta la dispozitia ei si abia asteapta sa le sune sa petreaca mai mult timp cu Namiko.

Grija blondei este acum botezul fetitei. Isi doreste o petrecere restransa, fara prea mari batai de cap si sa ii fie alaturi familia si prietenii cei mai apropiati:

“Ne-am gandit si la botez, dar inca nu ne-am organizat ca sa zic asa. L-am tot amanat. Probabil va fi la sfarsit de mai. Nu-mi doresc nimic sofisticat, adica vom fi o mana de oameni, familia, cativa prieteni si vom face un gratar. Probabil o sa ma organizez pe ultima suta de metri.

A fost important sa gasesc o biserica si am ales-o. O sa fie un eveniment simplu, cu tematica romaneasca. Vor fi aceiasi nasi, Irina si Razvan Fodor, care ne-au si cununat acum cativa ani.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here