Gabriela Cristea si Tavi Clonda si-au indeplinit un mare vis, acela de a avea cel de-al doilea copil. Cei doi sunt in culmea fericirii si abia asteapta sa isi petreaca restul zilelor in noua formula. Victoria a fost putin reticienta atunci cand a cunoscut-o pe Iris, insa cei doi sunt increzatori ca vor face treaba buna si cele doua vor deveni cele mai bune prietene in timp.

In urma cu 3 ani, subiectul copil sau nastere era un subiect tabu pentru Gabriela Cristea, avand in vedere cate tratamente a urmat pentru a ramane insarcinata, apeland chiar si la inseminari in-vitro. Din fericire, rugile ei au fost ascultate si asa a aparut primul lor copil pe lume, o fetita superba, care le-a umplut viata de bucurie.

Atunci cand se asteptau mai putin si fara acordul medicului, Gabriela Cristea a ramas insarcinata a doua oara. Desi s-a expus unor riscuri, aceasta nici nu a vrut sa ia in calcul intreruperea sarcinii si si-a asumat-o.

Au urmat nenumarate controale, pentru a se asigura ca totul este in regula cu cele doua. Pentru nasterea celei de-a doua fetite a cuplului, Iris, parintii au ales cel mai scump pachet al unei clinici private din Bucuresti, asigurandu-se ca micuta va avea parte de cea mai buna ingrijire.

Astazi a fost ziua pe care abia o astepta, Gabriela primind avizul medicilor pentru a pleca acasa, alaturi de micuta sa Iris. La iesire a afisat un zambet larg, iar sotul sau a surprins-o cu un buchet frumos de stanjenei, denumiti popular si “irisi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here