Carmen Minune, fiica cantaretului Adrian Minune se afla in al doilea trimestru de sarcina si abia asteapta sa isi stranga bebelusul la piept. Pata atunci insa, artista mai are cateva detalii de pus la punct.

Peste doar cateva luni Carmen Minune ma deveni mamica pentru prima oara si nu isi mai incape in piele de fericire. Artista asteapta cu nerabdare sa isi stranga copilasul in brate si vrea ca totul sa fie perfect atunci cand el va veni pe lume. Pana una alta insa, Carmen trebuie sa aleaga si un nume pentru micut, iar artista are mai multe variante deja!

In varsta de 21 de ani, Carmen a facut declaratii surprinzatoare in legatura cu ziua in care va imbraca rochia de mireasa. Artista a marturisit ca deocamdata Bogdan Caplescu, iubitul ei si tatal copilului nu a cerut-o inca de sotie si ca nu isi doreste sa se gandeasca la acel moment deoarece vrea sa fie surprinsa in totalitate atunci cand ziua cea mare va veni. Asa ca nici nunta si nici botezul baietelului nu au fost inca programate. In plus, cantareata a subliniat ca acestea sunt doua evenimente foarte importante, care pe langa multa bucurie aduc si mult stres si nu vrea sa experimenteze acest sentiment in timpul sarcinii.

„Nu inca, este o decizie grea, ne tot gandim si ne schimbam parerea des. Avem mai multe variante, dar nu stim sigur care este cea finala” a povestit Carmen Simionescu pentru viva.ro. Artista a declarat ca prefera sa mai astepte pana cand vor lua o decizie finala.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here