Jador s-a intors in casa “Puterea Dragostei” datorita numarului mare de voturi pe care le-a acumulat din partea fanilor emisiunii. Aceasta decizie nu a fost pe placul tuturor concurentilor. Nici pe Simina nu a impresionat-o foarte mult faptul ca acesta s-a intors in casa, mai ales dupa schimbul de replici pe care l-au avut prin intermediul presei.

Cataretul incerca sa pozeze intr-un barbat extrem de ingrijorat de iubita sa si care ar fi facut orice pentru ea, iar de cate ori avea ocazia marturisea ca o asteapta acasa pentru a incerca sa cladeasca o relatie. La polul opus, Simina nu a vrut sa mai acopere minciunile barbatul si a dezvaluit ca nu de putine ori barbatul ii vorbea foarte urat si tipa la ea la telefon, fapt pentru care ea a decis sa se indeparteze de el si sa inceteze sa mai comunice.

Cum barbatul s-a intors in casa, Andreea Mantea a vrut sa le ofere putin timp in camera rosie pentru a sta de vorba si sa isi clarifice toate problemele. Din pacate, barbatul a invocat un motiv banal si a plecat din camera chiar cand Simina ii adresa cateva intrebari. Acest lucru a enervat-o foarte tare pe Simina si a rabufnit:

“Pleaca daca esti taran. Nu sunt proasta, eu ma chinui sa-i explic, dar…”

Intors in casa baietilor, cantaretul a marturisit ca nu ii placea tonulpe care il folosea fosta sa iubita si d-asta a preferat sa plece din camera si sa puna punct discutiei. Din pacate, ideea Andreei nu a fost una buna in cazul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here