Brigitte Sfat nu are noroc in dragoste se pare! Dupa ce Florin Pastrama a dus-o la Biserica pe fosta sotie a lui Ilie Nastase si i-a jurat ca o va respecta si ca ii va fi alaturi indiferent de situatie, reusind sa o convinga ca intentiile sunt sincere, tot la Otniela se intoarce.

Barbatul nici bine nu s-a intors in ferma, caci primul sau gand a fost sa mearga direct la Otniela, cea careia i-a facut curte inainte de a incerca o “relatie” cu Brigitte. I-a declarat dragostea lui cu fiecare ocazie blondei, iar de ziua ei a insistat sa ii fie organizata o petrecere in toata regula, iar “piesa de rezistenta” a fost un tablou pe care scria “Te iubesc, Otniela”.

Sentimentele pentru blonda par sincere, caci el nu rateaza nicio ocazie de a fi in preajma ei si sa o pupe ori de cate ori are ocazia. Iar in episodul difuzat cu o zi in urma, barbatul a pupat-o pe gura, lucru vazut si de Brigitte, care s-a dus in camera si a inceput sa planga.

Florin Pastrama si-a dat seama in ce situatie este si s-a dus sa o impace repede pe bruneta.

Barbatul insa are o dubla personalitate, caci in fata “banditelor” spune ca Brigitte este cea care il cauta mereu si trage de el, iar in fata fostei sotii a lui Ilie Nastase joaca rolul iubitului perfect. Chiar aseara a marturisit ca el doar si-a dorit sa o ajute sa treaca peste momentele grele, insa acum nu ii mai poate da pupucii:

“Ce sa fac? Dupa ce am ajutat-o, acum sa ii zic <gata>?”

Cu siguranta lui Brigitte nu i-a picat bine sa vada aceste lucruri la televizor, insa ramane de vazut cum va gestiona situatia fosta doamna Nastase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here