Lidia Buble a vorbit in cadrul unui interviu despre relatia sa cu copiii iubitului sau, Razvan Simion. Ea a dezvaluit cum se intelege cu acestia si a explicat motivul pentru care Razvan nu l-a cunoscut inca pe tatal sau.
Razvan Simion si Lidia Buble sunt un cuplu de ani buni, in tot acest timp ajungandu-se si la cateva cereri de casatorie, acest lucru implicand evident si intalnirea vedetei cu copiii lui. Intr-un interviu acordat revistei Viva, cantareata a povestit despre relatia pe care o are cu copiii prezentatorului TV, precizand ca nu a dorit sa forteze nota si a lasat lucrurile sa decurga natural. Cu toate acestea, cei doi copii s-au apropiat de ea, toti patru mergand chiar impreuna intr-o vacanta la Disneyland unde s-au distrat foarte tare.
Cantareata considera ca are o relatie foarte buna cu cei doi copii ai iubitului sau. „Îi consider frați mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani. Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon. Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forțate. E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede așa. Dacă le cumpără lor o jucărie îmi cumpără și mie. Răzvan zice că are trei copii”, a declarat Lidia Buble pentru Viva.
Razvan nu l-a cunoscut inca pe tatal Lidiei, acesta este preot iar cantareata i-a impus iubitului sau conditii pentru prima intalnire. „Până nu a vrut să-mi ceară mâna de la tati, el nu a vrut să-l vadă. „Vreau să vă cunosc bărbații sau nevestele cu care o să rămâneți toată viața. Vreau să-l cunosc când este decis să te ceară în căsătorie” (..) .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here