Obisnuita cu o viata de printesa si rasfatata fara limita de catre fostul sau sot, Cristina Spatar a fost nevoita sa se mute intr-un apartament cu doua camere, impreu cu cei doi copii ai ei.

Cristina Spatar si Alin Ionescu au divortat in urma cu doi ani, iar cantareata a fost in pragul unei depresii, pentru ca nu ii venea sa creada ca se vor desparti. Fostul sau sot le-a marturisit apropiatilor ca gelozia sa incepuse sa fie exagerata si nu reuseau sa se mai inteleaga, nici macar de dragul copiilor, asa ca a decis sa divorteze.

Au mers impreuna la notar, fara sa dea foarte multe detalii despre separarea lor. Inclusiv, Alin a lasat-o sa locuiasca o perioada in vila de la Crevedia, pana urma sa isi gaseasca un apartament sa se mute. Insa Cristina Spatar a amanat acest moment timp de doi ani, fiindu-i greu sa plece din vila de 2 milioane de euro a fostului sot, unde avea tot confortul asigurat.

In toiul iernii, aceasta a fost nevoita sa se mute din casa fostului sot, pentru a-i face loc actualei iubite a lui Alin Ionescu. De aproape o luna locuieste intr-un apartament cu doua camere, pentru care plateste o chirie de 300 de euro/luna, insa o bucura faptul ca este peste strada de scoala celor mici.

Cristina Spatar a refuzat sa comenteze pe baza acestui subiect, insa o apropiata a dezvaluit cine o sprijina cel mai mult: “Cristina locuieste cu chirie de vreo cateva saptamani. A fost greu pentru ea, insa a ajutat-o moral fosta soacra. Apartamentul e aproape de scoala copiilor, asa ca e un mare avantaj din punctul acesta de vedere.

In ceea ce priveste chiria, costa vreo 300 de euro pe luna, si o achita din banii pe care i-a castigat din concertele de Sarbatori sau chiar din vanzarile de haine. Nu e deloc usor, dar ea e optimista.”

Dupa plecarea cantaretei, in locul sau a venit actuala iubita a fostului sau sot, Larisa. Bruneta isi face fotografii in casa si in curte, apoi le incarca pe retelele de socializare, pentru a se lauda cu noua sa viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here