Lora este, in momentul de fata, una dintre cele mai indragite interprete din Romania. Melodiile sale ajung imediat in topurile muzicale, iar fanii sai sunt prezenti in numar foarte mare la concertele sale. Popularitatea ei a adus-o in postura de prezentatoare a uneia dintre cele mai indragite emisiuni matinale, “Vorbeste Lumea”.

Propunerea primita din partea producatorilor emisiunii a fost acceptata pe loc de catre cantareata, care si-a amanat toate planurile pe care le avea in luna ianuarie, inclusiv vacanta. Pe frumoasa blonda o vom vedea la emisiunea difuzata de postul de televiziune ProTv atat timp cat Adela Popescu se afla in concediu de crestere a copilului.

Pare usor din exterior, insa Lorei i-a fost foarte greu. A avut foarte multe emotii si mereu se gandea ce trebuie sa faca pentru a nu gresi. Din fericire, a fost inconjurata de o echipa de profesionisti, care au ajutat-o sa depaseasca momentele grele prin care a trecut in prima sa emisiune live:

“Cove este un om foarte bland si amuzant. Nu am simtit nici o secunda ca as putea sa o dau in bara alaturi de el! E foarte important sa fii primit intr-un colectiv nou cu bratele deschise si sa nu simti ca esti departe de zona de confort.

El este direct responsabil pentru faptul ca sunt in largul meu si nu mi-e frica sa gresesc. Chiar si in pauzele publicitare avem tot felul de dialoguri haioase si din acest motiv, buna dispozitie este constanta. La prima emisiune tremuram toata, iar el mi-a zambit si mi-a spus: „O sa fie foarte bine. Ai sa vezi”.”

Lora se descurca bine in noul sau rol si ii place foarte mult noul sau program, cand este nevoita sa se trezeasca de dimineata. Simt ca poate face mai multe lucruri pe parcursul unei zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here