“Romanii au talent” este unul dintre cele mai urmarite si indragite concursuri din Romania. Difuzat de postul de televiziune ProTv, show-ul si-a schimbat de nenumarate ori juratii, insa au ramas aceeasi prezentatori plini de viata, care se completeaza perfect. Tot ei sunt primii care au dat detalii despre cel de-al noualea sezon, numit si “suprem”.

Talentul autentic isi va face loc si in acest sezon, iar difuzarea va incepe in curand, producatorii evitand sa spuna data exacta. Anul acesta concurentii se vor ridica la inaltimea asteptarilor juratilor, surprinzand prin diverse reprezentantii, care de care mai inedite.

Juriul va fi format din Andi Moisescu, Andra, Florin Calinescu si Mihai Petre. Cei patru au trait sentimente de nedescris la preselectii si au fost uimiti placut de concurentii care s-au inscris. Nu de putine ori au ramas fara cuvinte atunci cand descopereau abilitatile participantilor, implicandu-se activ in nenumarate randuri.

Pavel Bartos si Smiley sunt cei care au facut primele declaratii: “Mai e foarte putin pana vom spune Romanii au talent in sezonul #9suprem! Suntem nerabdatori sa vedeti tot ce am trait noi la preselecții, dar mai ales sa simtiti bucuria unor concurenti fenomenali. In acest sezon, am fost surprinsi de foarte multe ori de ambitia celor care au venit in fata juratilor si in fata publicului si de talentul acestora.

Am cunoscut oameni extraordinari, care si-au depasit limitele si care ne-au prezentat momente inedite, pe care nu le-am mai vazut pana acum. Va fi un sezon al surprizelor de toate felurile, atat pe scena, cat si la masa juriului.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here