Culita Sterp a ajuns in atentia reflectoarelor odata cu declaratia fostei sale sotii, Carmen de la Salciua, care a marturisit ca a ales sa divorteze si sa se mute de acasa datorita infidelitatii repetate a sotului sau. Au urmat o serie de acuzatii de ambele parti, insa acum lucrurile s-au linistit intre ei.

Dupa ce au format un cuplu atat pe scena, cat si in viata reala, cei doi au decis sa isi spuna adio cand nu se astepta nimeni. Cei doi sunt fericiti in relatiile pe care le au i prezent si pare ca au uitat de scandalul pe care l-au purtat in urma cu numai cateva luni. Carmen de la Salciua a recunoscut ca are o relatie cu Cosmin, un prosper om de afaceri din Sibiu si apropiat al fostului cuplu.

La polul opus, Culita Sterp nu si-a asumat public nicio relatie pana acum, lasand loc de interpretari, chiar daca a fost vazut in compania altor femei. De data aceasta, pare insa vrajit de iubita sa, caci nu il deranjeaza fotografiile de pe retelele de socializare, in care apare alaturi de tanara Fabiana, tinandu-se de mana.

Tanara, originara din Arad, a fost prima care a publicat o fotografie pe retelele de socializare in care apare alaturi de indragitul interpret de muzica populara si de petrecere, adaugand si o inimioara in dreptul pozei, pentru a inlatura orice dubiu.

Fabiana este o femeie foarte frumoasa, acest lucru se vede cu ochiul liber, si este lesne de inteles cum a reusit sa ii cucereasca inima lui Culita Sterp.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here