Roxana s-a inscris la emisiunea difuzata de postul de televiziune Kanal D, “Puterea Dragostei”, pentru a-si gasi jumatatea. Ce a omis ea este faptul ca ar trebui sa formeze un cuplu cu un barbat din casa, nu din alta emisiune. Aceasta s-a intalnit infara emisiunii cu grecul pe care il simpatizeaza, Alexander si a recunoscut cum a decurs intalnirea.

Roxana a incercat o relatie cu Andy, insa cei doi nu au avut sentimente puternice unul fata de celalalt, asa ca amandoi au inceput sa vobreasca si cu alte persoane, fara sa se desparta inainte. Simina a dat-o gol pe Roxana in fara unei tari intregi, iar acela a fost momentul cand Andy a decis sa se desparta de ea, desi marturisise ca stia despre actiunile iubitei sale, dar a lasat-o doar sa se faca de ras singura.

Cum au stat lucrurile intre ei nu stie nimeni, insa faptul ca Roxana il simpatizeaza pe grecul Alexander nu mai este niciun secret pentru nimeni. Cand producatorii i-au facut o surpriza si l-au adus in casa “Puterea Dragostei”, Roxana nu a stat mult pe ganduri, a mers alaturi de el in camera rosie si s-au sarutat.

Au continuat sa vorbeasca si au decis sa se intalneasca, cea care a povestit toata intamplarea a fost Roxana:

“Ne-am vazut jumatate de ora. Nu s-a intamplat nimic, doar ne-am pupat! Am fost sa mancam. Ne-am plimbat si ne-am pupacit! A venit langa hotelul meu. Ne-am tinut de mana, am mancat, ne-am pupat. Nu mai zic cand s-a intamplat asta. Era certat cu iubita lui. Dar sunt curioasa daca i-a spus ceva apoi.
Nu mi-e frica de iubita lui! Poate sa fie campioana de K1. Chiar daca e iubire imposibila, asta e. Cu altcineva din casa nu ma vad! Imi place cineva de aici, dar nu am sentimente.
De vreo doua zile l-am simtit rece pe Alexander. Ii spuneam ca vreau sa ma descalific, dar el a zis ca are iubita. Apoi nu mi-a mai raspuns la mesaje.”

Aceasta a continuat seria dezvaluirilor despre iubita lui Alexander: “Iubita lui vorbeste cu Hamude! De ce sa vorbeasca cu Hamude daca e iubire mare intre ei? Daca era singur, voiam sa vina. Dar asa, e urat! I-a spus lui Hamude ca s-au impacat.”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here