Bogdan si Hannelore au devenit cunoscuti la nivelul intreegii tari atunci cand s-au hotarat sa participe la emisiunea “Insula Iubirii”, difuzata de postul de televiziune Antena 1. Este cunoscut faptul ca testul la care se supun cuplurile este unul foarte greu, fapt dovedit din in cazul lor.

Cei doi luat decizia de a se inscrie la casting si au plecat trei saptamani in Thailanda pentru a-si testa iubirea. Daca la inceput nu stiau cum sa isi mai declare dragostea si sa para ca relatia lor este perfecta, cu trecerea timpului, Hannelore a inceput sa spuna cat mai multe lucruri jignitoare la adresa lui Bogdan, dar si despre familia acestuia.

Blonda s-a indragostit de ispita Andi, insa nu a vrut sa recunoasca sub nicio forma, nici macar cu dovezile in fata, iar din ambitie a facut nunta cu bogdan la doua luni de la intoarcerea in Romania. La ultima confruntare Bogdan parea nesigur cu privire la aceasta decizie, insa Hanne a reusit sa il convinga.

Din pacate, cei doi s-au despartit in urma cu cateva luni de zile, probabil dupa ce a inceput sa se difuzeze emisiune, iar Bogdan si-a dat seama ce fel de persoana este. Atunci cand decizia lor a fost facuta publica, Hanne a recunoscut ce sentimente a avut pentru Andi si si-a cerut scuze pentru faptul ca a mintit foarte mult.

Bogdan a fost vizibil deranjat de speculatiile care au aparut pe seama bunirol pe care le detine impreuna cu fosta sa sotie si despre partajul dintre cei doi, rabufnind pe retelele de socializare: “Ce sunt eu, Columbeanu? Noi nu avem ce imparti! Are un business cu flori, toate business-urile sunt ale ei, raman ale ei. Eu stau la apartament, nu raman la casa.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here