Dana Savuica a spus adio unei relatii de 25 de ani cu fostul sau sot, Razvan Stanciu. Cei doi nu reuseau sa se mai inteleaga, iar despartirea a intervenit cand deja erau foarte multe certuri la mijloc si tensiune foarte mare in casa. 

Timp de 22 de ani au fost casatoriti si au impreuna o fiica, Julie, in varsta de 23 de ani. Cei doi au luat decizia de a ramane prieteni si de a-si creste in continuare fiica intr-o maniera cat mai frumoasa. La aproape trei ani de la divort, Dana Savuica s-a hotarat sa isi refaca viata si sa dea o noua sansa iubirii. Nu isi doreste sa isi mediatizeze relatia, dar marturiseste ca traieste o perioada foarte frumoasa alaturi de iubitul sau:

Partea aceasta a vietii mele vreau sa o tin oarecum intima, pentru ca eu nu ma feresc, dar din respect pentru cei din jurul meu. E mai bine sa fiu discreta. Acel barbat exista in continuare in viata mea si ne bucuram foarte tare impreuna de clipe foarte frumoase. Sunt si eu o femeie la o varsta la care pot spune ca poate trai asa cum isi doreste. E o relatie discreta si asa si trebuie sa ramana.”

Dana Savuica a marturisit ca nu se gandeste sa se casatoreasca in viitorul apropiat:

“Nu e vorba de refacut viata. Viata e a mea si viata continua. Nu e o chestie de a reface viata, ci de a-ti reface prioritatile in viata. Eu sunt foarte ok, pentru ca ma bucur de viata. Am o gramada de proiecte care ma tin ocupata, calatoresc foarte mult. Fac ceea ce imi place. Fiica mea imi urmareste oarecum miscarile si imi urmeaza unele drumuri.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here