Relatia dintre Alex Bodi si Bianca Dragusanu este destul de incurcata. Dupa ce s-au iubit timp de 4 luni, iar toti apropiatii asteptau invitatia la nunta lor, cei doi s-au despartit, iar barbatul s-a afisat alaturi de fosta sa sotie.

In timpul vacantei de Craciun, cei doi au avut o discutie foarte aprinsa pentru ca Alex Bodi nu era deloc de acord cu partenera sa, lucru care a reusit sa o enerveze foarte tare pe Bianca. Femeia nu a stat multe pe ganduri si si-a facut bagajul, intorcandu-se de urgenta in Bucuresti.

Nici Alex nu a stat prea mult singur, el chemand-o in locul blondei pe fosta sa sotie, dansatoare la bara in Germania. I-a declarat dragostea sa nemarginita, iar conturile lor de socializare erau pline de poze cu cei doi impreuna, parand ca se iubesc mai mult chiar oricand. Mai mult, in noaptea de Revelion a aparut si un inel de logodna ce prevestea o noua nunta.

Dar dupa nici doua saptamani cei doi s-au despartit, Alex Bodi marturisind public ca nu a reusit sa uite pe Bianca. Surse din apropierea celor doi au marturisit ca blonda a plecat la Istanbul pentru a rezolva probleme legate de afacerea sa, iar Alex din alte motive: “Sa fie coinicidenta atat de mare? Ei bine, nici nu stim ce sa nu credem! Cert este ca soarta a facut insa ca ei sa se intalneasca, iar astrele au ”lucrat” intens pentru o impacare. Deocamdata, vorbim de tatonari si “negocieri” la Istanbul, vom vedea ce va urma.”

Cei doi si-au petrecut vacanta intr-un apartament, al carui pret este de 1.500 de euro pe noapte, iar luxul era la el acasa.

Tot apropiatii lor au declarat ca nu este exclusa o impacare, desi Bianca inca nu este convinsa de acest lucru: “El incearca sa ii reintre in gratii frumoasei femei. Tentativele de revenire la vechea poveste de iubire demonstreaza ca despsrtirea de Craciun a fost una cu cantec. Ce s-a intamplat atunci, la munte, nu stim cu certitudine, dar Bianca l-a determinat pe Alex sa se comporte doua saptamani total diferit de ceea ce simtea!

Pare totusi ca ”true love”(n.r. dragostea adevarata) este intre ei, altfel, barbatul nu o mai rasfata intr-un sejur in Turcia, nu o mai ducea la mese romantice si apoi nu isi mai posta nici imagini concludente. De partea cealalta, ea se abtine sa comenteze despre reconciliere, iar faptul ca inca nu prezinta imagini cu el, inseamna ca este indecisa.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here