Emisiunea difuzata de postul de televiziune Kanal D, “Exatlon” este una foarte indragita si apreciata de public. Vladimir Draghia si Giani Kirita se intorc in concurs. Daca pana acum au fost coechipieri in primul sezon, in cel de-al treilea sunt rivali.

Pentru Giani nu este prima experienta de acest gen, el fiind prezent si in cel de-al doilea sezon al emisiunii ca si antrenor pentru echipa “Faimosilor”. Misiunea dificila va fi pentru Vladimir Draghia, care nu se este acomodat cu noul sau rol in emisiune.

Cei doi ii vor sustine pe concurenti in una dintre cele mai frumoase, dar grele, experiente din viata lor. Vor fi langa ei cu sfaturi utile, ii vor sustine moral atunci cand simt ca nu mai pot, dar ii vor sfatui cum sa abordeze fiecare proba pentru a nu se accidenta. Vladimir Draghia are avantajul ca vine din postura de castigator al primului sezon, iar sfaturile sale vor cat se poate de pertinente pentru concurenti:

“Sunt magulit de noua postura pe care o am in acest sezon. Voi incerca sa ajut echipa sa aiba o experienta cat mai placuta acolo. Indrumarile nu vor fi legate doar de trasee. Le voi impartasi din experienta mea din primul sezon, voi face tot posibilul ca fiecare membru al echipei mele sa se poata intoarce acasa castigator.

Asa cum am facut si in primul sezon, ma voi concentra la ceea ce voi face eu, nu la capra vecinului. Nu il vad pe Giani ca pe un rival. Nu am rivali acolo, am obiective. Iar pentru indeplinirea obiectivelor nu consider ca trebuie sa imi elimin rivalii, ci ca trebuie sa fiu eu mai bun, trebuie sa ii ajut pe cei din echipa mea sa fie mai buni decat ei insisi, zi de zi. Cam asa cred ca se castiga sanatos un concurs.”

Giani Kirita se bazeaza pe experienta dobandita in cel de-al doilea sezon si crede ca de data aceasta echipa sa va fi declarata invingatoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here