In primavara anului 2018, Teodorovici, a anuntat ca notificarile nu vor mai fi transmise prin posta fiindca se cheltuie prea multi bani si ca vor fi transmise in format electronic. Lucru greu de crezut, fiindca nu toti oamenii au calculator si acces la internet, nu toti au aceasta posibilitate, desi, evident ar fi fost o cale mult mai usoara, iar costurile ar fi fost cu mult reduse.

Eugen Teodorovici, a explicat de ce se cheltuie multi bani si nu este cea mai buna idea sa se transmita prin posta : ”Vă dau un exemplu, aşa, ca timp de cheltuială care trebuie să dispară urgent din zona publică. Fiscul ştiţi că trimite acele plicuri către contribuabili. Cheltuiala anuală pe această zonă este undeva la zece milioane de euro. Un total nejustificat. Adică putem să aplicăm aici clar o măsură care să ducă la evitarea trimiterii prin Poştă a acestor plicuri, pe care de foarte multe ori cei vizaţi nu le ridică de la Poştă. Noi emitem, dar ei nu ridică şi atunci este un exemplu mic, dar cumulate cu altele, veţi vedea că sumele sunt foarte mari”

Eugen sustine ca suntem in secolul 21 si ca nu trebuie sa tinem o tara pe loc din cauza oamenilor care nu au acces la internet. Oamenii l-au intrebat cum va fi acest lucru posibil pentru cei care nu au internet si se afla in munti, iar acesta a spus: ”O să vedeţi că soluţiile vor fi şi pentru zonele din vârful muntelui. O să vedeţi cât de frumos le aşezăm în practică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here