Anda Adam se afla iar in atentia fanilor sai, insa de aceasta data din perspective negative. Vedeta se pare ca a cam gresit marimea unui costum de baie pe care a si ales sa il poarte in vacanta, iar fanii au taxat-o imediat! Cantareata  pozat in cel mai decoltat si mulat costum de baie, iar comentariile rautacioase ale internautilor nu au intarziat sa apara.

Anda se bucura de sedinte de bronz si relaxare in Mexic, alaturi de sot si de fetita lor  Evelin. Cantareata, desi a luat o pauza de la monotonia cotidiana, nu a renuntat la retelele sociale. Cum trebuie sa arate spectaculos si in imaginile publicate, ea si-a impachetat numeroase costume de baie in care a facut parada modei in Mexic. Daca la primele fotografii fanii au reactionat pozitiv, complimentandu-i silueta, se pare ca ultima ei aparitie nu a fost deloc pe placul lor.

Anda Adam a intrat in vizorul fanilor deoarece, in opinia lor ar fi purtat un costium de baie mult prea mic pentru ea care i-au pus formele in evidenta intr-un mod vulgar. Ba chiar unii au sustinut ca imbracamintea de plaja aleasa ii scotea in evidenta cateva kilograme in plus. De asemenea a fost criticata si pentru ca a ales sa faca reclama unor produse pe retelele sociale, desi uneori, ca si in cazul de fata, nu sunt potrivite pentru ea.

Costumul de baie, mult prea decoltat si cu cateva marimi mai mici, ii scotea bustul generos in evidenta, dar intr-o maniera care nu ii facea prea mare cinste vedetei, au explicat fanii acesteia. Mai mult decat atat, unul dintre internauti a sfatuit-o pe Anda sa stearga poza cu pricina chiar. „Cred ca ar trebui schimbat costumul, nu te avantajeaza absolut deloc..este foarte mic. Cred ca ar fi bine sa stergi aceasta poza. Daca tot vrei sa le faci reclama, alege unul potrivit. Acesta este in defavoarea ambelor parti”, a explicat un urmaritor virtual de-al Andei. Altii au recurs si la insulte. „Arata ca o vaca”, a comentat o alta internauta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here