Mirela Vaida este in culmea fericirii! S-a calificat in finala Eurovision, dupa ce a urcat pe scena insarcinata in 7 luni. Prestatia ei a impresionat publicul, care a trimis-o direct in ultima faza a competitiei nationale.

Fosta prezentatoare Tv este o femeie implinita, in curand va deveni mama pentru a treia oara, iar acum s-a retras din toate proiectele pe care le avea in desfasurare: emisiunea pe care o avea la postul de televiziune Antena 1, spectacolul “Mamma Mia”, dar si contractele de imagine pe care le avea in desfasurare.

Se bucura de sprijinul neconditionat al sotului sau, el fiind cel care a insotit-o la Iasi, orasul-gazda al semifinalelor de anul acesta. Pentru a putea efectua aceasta deplasare, Mirela a avut nevoie de avizul medicului sau, avand in vedere ca sarcina este avansata.

Vedeta si-a ales o vestimentatie adaptata burticii proeminente, mizand pe o rochie lunga, vaporoasa, de culoare albastra. Fosta prezentatoare Tv a stralucit pe scena semifinalei. Desi sarcina avansata ar fi putut sa ii puna probleme serioase, prestatia sa a fost impecabila.

Mirela Vaida a marturisit ca modelul rochiei pe care l-a ales este unul ajustabil, care ii va permite sa o poarte si in marea finala:

“Rochia s-a lucrat in cateva zile. Au fost necesare mai multe probe, pentru ca de la data masuratorilor pana la data primei probe, burtica a cam crescut… Eu am lasat si o marja, in cazul in care ajung in finala de la Bucuresti.

E o rochie «rabatabila», in continua transformare, la care s-au folosit 25 de metri de matase naturala, albastru electric, pentru ca textul piesei «Underground» e despre o stare mai… albastra. M-au ajutat la realizarea ei stilista Magda Mohamed si designerul Geanina Punkosti, care a si executat-o.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here