George, un tânăr de 21 de ani, și-a pus capăt zilelor sub privirile terifiate ale mamei lui. Băiatul s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, spre groaza altora. Totul s-a întâmplat după o ceartă cu tatăl lui. Mama tânărului a fost prezentă când copilul ei s-a omorât.

S-a sinucis sub privirile mamei lui

George avea 21 de ani și toată viața înainte. Tânărul a avut parte de un sfârșit tragic. Și-a pus capăt zilelor după o ceartă nefericită cu tatăl său. S-a sinucis sub privirile pline de teamă ale mamei lui și nu a ținut nici măcar o clipă cont de rugămințile acesteia. Băiatul s-a aruncat în gol de la etajul 10 al blocului în care locuia, în Ploiești. Un vecin a încercat să-l oprească, însă nu a reușit. Înainte de nenorocire, părinţii ar fi sunat la 112 să ceară ajutorul medicilor. Bănuiau că fiul lor este drogat. George ar fi fost extrem de agitat şi i-ar fi ameninţat că-şi pune capăt zilelor. Înainte să recurgă la gestul extrem, a lăsat un bilet de adio.

În ultimele două zile şi-a ieşit din minţi. Nu te mai înţelegeai cu el, vorbea singur. Am văzut că e ceva în neregulă cu el. Când a început să nu-şi mai dea seama ce face, a început să facă urât”, a spus fratele victimei, potrivit Observatornews.ro.

Ce spun apropiații tânărului

Apropiații au spus că tânărul avea probleme cu drogurile și că acest lucru i-ar fi dat viața peste cap. Se afla acasă cu părinții, într-un apartament din Ploiești. După ce a făcut duș, a început să se poarte foarte ciudat și să se certe cu tatăl lui. Atunci când l-au văzut în ce stare este, părinții i-ar fi interzis să iasă din casă. Foarte nervos, tânărul s-a închis în cameră şi a început să-i ameninţe că se omoară.

În cazul în care mă găsiţi schimbat, să ştiţi că am stins shambela şi o să fiu ok. Shambela înseamnă în mitologia tibetană o lume prin care doar prin morţi o poţi accesa. Acesta fost ultimul lui mesaj”, a spus Dan, prietenul lui George, conform Observatornews.ro

Ba mai mult decât atât, prietenul lui George susține că: „De când a început acest nou drog, acest nou dealer poate i-a dat ceva halucinogen. Pentru că el n-ar fi făcut vreodată acest lucru. A mai avut conflicte cu părinţii, dar ca orice alt tânăr. N-a avut niciodată vreo lipsă”. 

Echipajele medicale, ajunse la fața locului, nu au mai putut face nimic pentru George. A fost constatat decesul. Și părinții lui au avut nevoie de îngrijiri medicale, căci au fost dărâmați de pierderea copilului lor. Anchetatorii aşteaptă raportul IML pentru a vedea dacă ipoteza părinţilor se adevereşte, iar tânărul ar fi fost drogat când s-a aruncat în gol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here