Margherita de la Clejani si partenera ei de echipa, Iuliana Luciu, au fost primele doua concurente eliminate de la Asia Express sezonul 2, dupa ce au fost ultimele care au terminat cursa pentru ultima sansa la care au participat ele doua, Bianca si sora ei Oana si Ruby si iubitul ei.

Bianca Dragusanu si sora ei au terminat primele, urmate de Rubz si iubitul ei. Iuliana si Margherita au ajuns cu mult dupa ceilalti, desi au inceput ziua pe primul loc si erau foarte increzatoare ca vor merge mai departe. Atunci cand Gina Pistol a deschis cutia care decidea soarta echipei, elefantul din interior era rosu, semn ca trebuie sa paraseasca competitia.

‘Drumul nostru a fost foarte frumos pana acum. Ne bucuram. Am facut tot posibilul sa mergem mai departe. A fost o experienta minunata, am vazut o tara minunata, plina de culoare’, a declarat la final Margherita, in timp ce Iuliana a izbucnit in plans.

‘Am avut parte de experienta asta scurta, dar foarte misto’, a spus si sora Nicoletei Luciu printre lacrimi. Ceilalti concurenti au fost suparati ca veselele Margherita si Iuliana au fost eliminate, in timp ce Bianca Dragusanu si sora sa au ramas in cursa.

CRBL a fost cel mai direct si nu s-a ferit sa declare ca Bianca trebuia eliminata deoarece nu isi doreste sa ramana in concurs. De altfel ea si-a exprimat in repetate randuri dorinta de a pleca acasa,insa ceva a determinat-o sa faca orice pentru a castiga aceasta proba.

Insa ceilalti concurenti au fost foarte deranjati de intrarea injurand a Biancai. “Vii si injuri toate echipele. Nici macar nu ne cunoastem foarte bine. Cine te-a pus sa vii la Asia Express”, a comentat cel care face echipa cu Oase.

 

 

 

loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here