Laura Dinica, Iubita lui Cristian Boureanu, a facut primele declaratii dupa ce s-ar fi spus ca s-ar fi accidentat grav la schi.

Despre iubita lui Boureanu, Laura, s-a scris ca s-ar fi accidentat grav la schi. Iubita ex-politicianului Cristian Boureanu a tinut sa lamureasca personal situatia. Aceasta a declarat ce s-a intamplat de fapt si care este starea ei in momentul actual.

„Am avut pur si simplu o contractura si a trebuit un pic masat. Dupa cinci minute am plecat inapoi pe partie, n-am avut nicio problema. Schiez de la trei ani, stiu ce inseamna. Nu, nu s-a speriat nimeni. Stiam ce am, numai ca trebuia sa ma opresc sa fiu putin masata pe loc, sa pot sa continui. Normal ca nu mi-a luat nimeni declaratia. Nu a fost nimic grav si atata tot”, a declarat laura Dinca la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Laura Dinica, in varsta de 23 de ani, este actuala iubita a fostului politician Cristi Boureanu. Cei doi fac deja pregatirile de nunta.

Cristian Boureanu, in varsta de 46 de ani, a mai fost casatorit in trecut cu Valentina Pelinel si cu irina Boureanu, cu aceasta din urma avand o fiica, Ioana. Cristian Boureanu a trecut prin numeroase probleme in ultima vreme. In iunie 2017, fostul politician a fost protagonistul unui scandal in trafic cu Politia Rutiera. Atunci, el a avut o iesire agresiva, dupa ce soferul masinii in care se afla, alaturi de iubita sa, a fost tras pe dreapta pentru un control. Cearta dintre politisti si Cristian Boureanu a durat zeci de minute.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here