Jurnalista Cristina Siscanu a tinut sa le explice celor care ii urmaresc postarile si activitatea in mediul online cu ce mai exact se ocupa ea de cand nu mai apare la TV.

Cristina Siscanu si-a lasat, in ultima perioada de timp, cariera deoparte si s-a ocupat exclusiv de familia sa, in special de cresterea fiicei sale si a lui Madalin Ionescu, Petra. Cum a fost deseori intrebata care este ocupatia ei, jurnalista le-a dat repica celor care au comentat tendentios la adresa sa.

„Pentru cele care ma intreaba tendentios cu ce ma ocup: mi-am mai adaugat o activitate importanta in rutina mea si anume ma voi supune unor tratamente corporale de ultima generatie… Aici am mai fost si acum cativa ani, iar rezultatele au fost remarcabile.

Dragilor, am muncit enorm inca din vremea facultatii, apoi in televiziune (si pe teren, si in redactie, si in platou) muuuulti ani… vreo 10. De un an si noua luni o am pe Petra. Pana acum cateva luni m-am dedicat ei exclusiv, asa am considerat eu de cuviinta.

De ceva timp am inceput sa lucrez la cateva proiecte despre care voi povesti la momentul potrivit… sau poate nu… nu orice tip de activitate/munca se vad la tv sau in poze.

Si mai mult decat atat, sunt norocoasa ca am un sot care ma incurajeaza sa am grija de mine si o mama care ma ajuta enorm cu copiii. Sa fiti fericite! ♥️”, a spus Cristina Siscanu.

Cristina este cunoscuta ca si jurnalista. ea este casatorita cu Madalin ionescu de cativa ani. Aceasta este cea de-a doua casatorie a ei. Cei doi au impreuna o fetita pe nume Petra.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here