Liviu Varciu a reusit sa isi cucereasca fanii de pe retelele sociale cu o imagine plina de tandrete in care el apare alaturi de fiica sa cea mica. “Caldura sufleteasca”, este mesajul postat de Liviu Varciu in dreptul imaginii in care apare impreuna cu mezina sa, Anastasia.

Ipostaza frumoasa cu Liviu Varciu si Anastasia i-a cucerit pe admiratorii artistului, care a primit numeroase mesaje de la fani.

„Un tablou incomplet! Pacat! Anii trec si alegi pana culegi!”, „frumoasa foc e fetita. Sa ai grija de ea sa nu-i lipseasca nimic. Sa nu cumva să cheltui multi bani cu maimutele si copilul sa ramana cu nevoi”, „Frumusețea este facuta din doua persoane si o dragoste asa trebuie sa creasca cu doi parinti fericiti, dar pana la urma e treaba ta”, „Cele mai bune lucruri pe care le-ai realizat in viata ta”, „Iti speli toate pacatele”, „Doamne, e copia ta”, i-au scris internautii.

Liviu Varciu este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din lumea showbiz-ului romanesc. El a cantat alaturi de trupa L.A., cu care a avut un mare succes la public. Ulterior, Liviu Varciu a decis sa se concentreze pe cariera de actor, dar si de prezentator de emisiuni de televiziune. A fost o singura data casatorit, cu o fost astistena de televiziune. Liviu Varciu are doua fetite: Crmina cea mare, din relatia sa cu Amt Teiceanu si Anastasia, mezina, din relatia sa cu Anda Calin. Liviu Varciu si Anda Calin au luat impreuna decizia de a se desparti anul trecut.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here