Seria de invitati surpriza de la Bravo, ai stil! continua si in aceasta saptamana, odata cu prezenta la masa juratilor a uneia dintre cele mai in voga cantarete ale momentului.

Andreea Banica se va alatura juratilor de la Bravo, ai stil! pe parcursul acestei saptamani. Artista nu este deloc straina de emisiunea de fashion intrucat cunoaste in detaliu conceptul acestui show, fiind prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil! cu ceva timp in urma. Vedeta a declarat ca este foarte bucuroasa ca va putea sa traiasca din nou aceasta experienta inedita, ea asteptandu-se la surprize de proportii din partea concurentelor emisiunii. Ea va incerca sa le jurizeze pe cuncurente asa cum stie ea mai bine, insa va fi blanda, deoarece este sigura ca si ele sunt emotionate.

„Ma bucur sa ma reintorc pe platoul „Bravo, ai stil!”, in calitatea de jurat al emisiunii. Abia astept sa le cunosc pe fete si sunt sigura ca va fi o saptamana plina de surprize. Voi incerca sa fiu obiectiva, dar si blanda cu concurentele, pentru ca sigur au deja multe emotii si este o presiune mare pe ele sa vina intr-un show atat de iubit, la care standardele au fost tot mai ridicate, de la un sezon la altul”, a spus Andreea Banica.

O alta surpriza importanta pe care producatorii emisiunii le-au pregatit-o telespectatorilor Kanal D este data de faptul ca in prima editie a acestei saptamani, difuzata miercuri seara, la ora 23:00, acestia o vor putea cunoaste pe noua concurenta cu drepturi depline, care isi va etala veleitatile stilistice, pentru titlul de cea mai stilata femeie din Romania.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here