Andreea Esca si sotul ei au decis ca in acest an sa isi petreaca vacanta de Craciun la caldura, asa ca au ales ca destinatie Egiptul. Au plecat impreuna cu baiatul lor, Aris, fiica lor, Alexia, si iubitul acesteia, Mario Fresh. S-au bucurat de temperaturi crescute si si-au petrecut timpul la plaja.

Prezentatoarea stirilor la postul de televiziune ProTV are o relatie foarte frumoasa cu fiica sa, iar pe iubitul acesteia l-a acceptat din prima, primindu-l ca pe copilul ei. Alexia s-a intors special din Anglia, unde a ales sa plece sa isi continue studiile, chiar daca este departe de familia si iubitul sau.

Inainte de a se pregati pentru excursia in tara exotica, Andreea a organizat o cina de Craciun in familie, alaturi de parintii ei, de iubitul fiicei sale si de cei mai apropiati prieteni, avand in vedere ca ea va petrece Craciunul intr-o alta destinatie, preferand sa amane si obisnuita excursie la Paris, acasa la parintii sotului ei, omul de afaceri Alexander Eram.

Cum temperaturile in Egipt sunt extrem de crescute, cei cinci au profitat si s-au relaxat la soare. Andreea Esca este foarte activa pe retelele de socializare, iar din timpul vacantelor incarcarca foarte multe fotografii, impartasind cu prietenii virtuali din experientele sale. Nici de aceasta data nu a facut exceptie, alegand sa incarce pe contul sau personal o fotografie cu Alexia si Mario Fresh.

Cei doi erau doar in costume de baie, iar o internauta a reactionat, lasand un comentariu rautacios la adresa fiicei Andreei Esca: “Fundul cam mare.”

Comentariu care nu a ramas fara reactie din partea prezentatoarei TV: “Mai sunt si oameni normali pe instagram. Nu putem fi toti perfecti si nici nu folosim programe de ‘ajustare’ a imaginii. Insa va salutam cu drag.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here