Iulia Vantur a decis sa plece din Romania si a ales sa se mute in India pentru a fi mai aproape de iubitul sau, Salman Khan. Desi nu au recunoscut public niciodata relatia, cei doi sunt vazuti tot mai des impreuna, fosta prezentatoare TV isi petrece majoritatea timpului in compania familiei actorului sau chiar a lui, se afiseaza impreuna la foarte multe evenimente.

Salman Khan este foarte implicat in cariera Iuliei, pe care a ajutat-o sa devina actrita si cantareata si sa isi lanseze deja 4 piese. Cum petrec majoritatea timpului impreuna, nici noaptea de Craciun nu a facut exceptie, acestia organizand o petrecere de zile mari cu zeci de invitati celebri in India si nu numai.

Printre acestia se enumera si Malaika, Arora Khan, Daisy Shah, Katrina Kaif, Amrita Arora Ladak si multi alti prieteni apropiati. Bineinteles ca nu au lipsit fratii lui Salman: Sohail Khan si Arpita Khan Sharma. Presa indiana sustine ca celebrul actor nu si-a luat ochii de la Iulia Vantur toata noaptea.

Cei doi au fost gazdele perfecte, daca ar fi sa judecam dupa fotografiile care au aparut de la petrecere. Invitatii au dansat foarte mult si s-au distrat cat a fost noaptea de lunga.

Nici la ultima venire in Romania a Iuliei Vantur nu a recunoscut public ca au o relatie, insa vorbeste despre ei ca si cum ar fi un cuplu: “A devenit prietenul natiunii (Salman Khan n.r). Nu se poate sa nu discutam despre el. Saracul nu se simte foarte bine daca nu vorbim despre el. E fericit, e bine, a lansat un film si se afla in America. In India cant. Avem viza de lucru. Am lansat patru cantece noi, urmeaza altele doua. Cele patru au fost pentru doua filme. Am experimentat rap-ul pentru prima oara in viata mea. M-am obisnuit cu tot ce e acolo. Orice tara are plusuri si minusuri. Ideea e sa vezi lucrurile bune. Am invatat sa apreciez mai mult tara noastra. (..) Ma relaxez la o ferma, la o casa de vacanta pe care o avem undeva intr-un loc foarte frumos. E si un munte pe care m-am catarat de cateva ori.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here