Culita Sterp a ajuns in lumina reflectoarelor impreuna cu fosta sa sotie, Carmen de la Salciua, atunci cand si-au anuntat divortul. Faptul ca amandoi formau un cuplu si pe scena, chiar foarte indragit de public, a adus multa dezamagire in inimile fanilor lor.

Cei doi au format un cuplu atat pe scena, cat si in viata personala, insa Carmen de la Salciua nu a putut trece peste faptul ca barbatul sau a inselat-o, astfel ca a decis sa puna punct relatiei. Nimic nu parea sa prevesteasca un divort atat de repede, mai ales ca cei doi au avut parte de o nunta ca in povesti, iar pe retelele de socializare si in public pozau in cuplul perfect.

Cei doi si-au adus acuze reciproce, iar Carmen a incetat sa mai dea vreo declaratie cu privire la casnicia pe care a avut-o cu Culita Sterp. Insa a venit randul barbatului sa faca mai multe dezvaluiri.

Invitat intr-o emisiune televizata, interpretul de muzica populara si de petrecere a marturisit cum a incheiat anul 2018 si ce isi doreste in noul an: “Anul 2018 a fost unul bun, dar sper ca 2019 sa fie si mai bun. Pe partea mea profesionala a fost foarte ok si ii multumesc bunului Dumnezeu pentru tot. Nu simt oboseala la 26 de ani, dar poate mai incolo…cine stie. A fost ceea ce toata lumea stie, dar cred ca tot spre binele meu, al nostru. Tot raul este spre bine. Decat sa fii singur in doi, e mai bine singur-singur.

A fost, a trecut, toata lumea stie. E un subiect pe care l-am discutat foarte mult. Ce nu se stie este ca am fost bagat la fund pe nedreptate, au fost facute niste jocuri asa, niste teste poligraf care nu au fost facute.
A fost doar o inscenare, ca sa cad eu un pic mai prost.”

Cand a venit vorba despre o noua casnicie si intrebat daca ar face acest pas inca o data, acesta a fost retinut, insa nu s-a oprit din a-i mai aduce acuze si fostei sotii: “Nu prea mai am curaj sa ajung in fata altarului, mi-am propus sa fac asta doar o singura data in viata. Eu nu prea cred in vraji, farmece, dar multa lume mi-a zis ca am fost victima unei astfel de chestii. Imi pun niste semne de intrebare. Mi s-a zis ca mi s-au facut farmece, ca sa ma casatoresc. Esenta casatoriei este iubirea. Aveam 4 luni de relatie si eu am cerut-o de nevasta.

Acum, sa stam cel putin un an in aceeasi casa, sa vad totul. Sunt inca nedivortat. Doamne ajuta sa se petreaca asta mai repede. Ea si baiatul cu care este nu-si pun poze pentru ca practic este casatorita, acum, in acte.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here