“Puterea Dragostei” este cea mai nou emisiune matrimoniala difuzata de un post de televiziune din Romania. Filmarile au loc in Turcia, iar concurentii trebuie sa repecte cea mai importanta regula: nu au voie sa se intalneasca singuri inafara casei, doar daca sunt insotiti de un membru al echipei de productie.

Aceasta a fost si motivul pentru care Stefania si Adelin au fost eliminati din emisiunea “Puterea Dragostei”, dupa ce colega lor, Bianca, a aratat producatorilor o fotografie cu cei doi, din Romania, despre care nu au vorbit pana acum. Cu demnitate, cei doi au recunoscut acest lucru, insa au explicat si motivele pentru care au fost impreuna: masina tatalui Stefaniei s-a defectat, iar Adelin s-a oferit sa o conduca acasa, oprindu-se sa faca si cumparaturi pana ajungeau la destinatie.

Fiind recunoscuti, li s-a facut o fotografie, care a ajuns virala in mediul online. Decizia Andreei Marin a fost sa ii elimine pe cei doi si asteapta persoana care a facut fotografia sa isi ridice premiul de 1.000 euro.

La intoarcerea in tara, Stefania a dat o declaratie, prin care marturiseste ca si ei ii pare rau ca lucrurile s-au intamplat asa:

“Incep prin a spune ca si noi avem un regret pentru ca am parasit casa in acest mod. Suntem constienti de faptul ca regulile sunt reguli , insa despartirea a fost cu adevarat dureroasa si emotionanta ! Ne asumam tot ce am facut si in acelasi timp ne cerem scuze celor care ne-ati sustinut si ati avut incredere in noi ! Vrem sa precizam faptul ca nu am desconsiderat pe nimeni si nu au fost fapte lipsite de bun simt . Cred ca sentimentele au fost mult mai importante pentru noi , iar consecintele s-au vazut.

Am trait o experienta unica , intr-o tara frumoasa , alaturi de oameni minunati ! O parte din implinirea noastra se datoreaza si dumneavoastra, celor de acasa care ne-ati incurajat si sustinut de la inceput pana la sfarsit !!! Multumim celor care au trait momentele la aceeasi intensitate cu noi , care ne-au votat zilnic si ne-au incurajat!  Am simtit nevoia sa multumesc public tuturor, deoarece sunt foarte multe mesaje si imi doresc sa stiti ca am apreciat implicarea. Sper sa fiti in continuare alaturi de noi sa vedeti evolutia relatiei si in afara emisiunii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here