Relatia dintre Bianca Rus si Antonio parea una perfecta, bruneta laudandu-se incontinuu cu zecile de cadouri pe care le primeste din partea barbatului. Cei doi au organizat o nunta ca in povesti, apoi au plecat in luna de miere. 

Conform pozelor pe care le incarcau pe retelele de socializare, acestia pareau mai indragostiti ca niciodata, insa cei doi au anuntat ca s-au despartit. In timp ce Bianca nu a dat nicio declaratie la acel moment, lasand doar persoanele din jurul sau sa vorbeasca in presa, Antonio a iesit si a demontat fiecare acuzatie care i s-a adus. Neintelegerile au inceput inca de la cununia civila, cand mamele celor doi au avut un conflict, pe care nu au reusit sa il solutioneze.

Barbatul a incercat sa o convinga sa divorteze la notar, pentru ca au fost casatoriti doar cateva luni, deci nu au nimic de impartit, insa cantareata refuza. Aceasta vrea sa ajunga la tribunal. Motivul ei nu este de inteles pentru Antonio si nu intelege ce isi doreste. Mai mult, o acuza ca a vrut ca acest subiect sa apara in presa pentru a se relansa in muzica.

Cei doi continua sa isi arunce vorbe grele prin intermediul cunostintelor si retelelor de socializare, iar de Revelion Bianca nu a reusit sa se abtina si sa nu faca o remarca rautacioasa la adresa fostului sot, umilindu-l si razand cu prietenele sale despre acest subiect. Cantareata s-a fotografiat pe covorul din sufragerie, intr-o tinuta provocatoare si a incarcat fotografia pe retelele de socializare, impreuna cu urmatorul mesaj: “Bine ca ne-am despartit inainte de a intra in 2019, caci nu era bine sa ma prinda noul an cu gunoi in casa!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here