Mirela a devenit una dintre cele mai cunoscute concurente de la emisiunea difuzata de Antena 1, “Insula Iubirii”. A participat impreuna cu fostul ei iubit, insa Ionut voia doar celebritate, nicidecum sa ii demonstreze ceva iubitei sale, astfel ca s-a agatat de un motiv banal pentru a fi un barbat liber.

Desi la ultima confruntare Mirela a vrut sa para o femeie puternica, aceasta aproape ca l-a implorat pe Ionut sa nu o paraseasca, insa barbatul a ales sa ramana ispita in urmatorul sezon al emisiunii “Insula Iubirii”. Bruneta a recunoscut ca a traversat un moment destul de dificil, mai ales ca incepuse sa aiba sentimente si pentru ispita Mircea, dar teama de singuratate atunci cand se va intoarce acasa a determinat-o sa fie retinuta si sa incerce sa se intoarca in zona sa de confort.

La aproape un an de zile de la incheierea filmarilor, Mirela are o alta relatie, cu un milionar, si se bucura de viata. In timpul unui interviu care a avut loc in noua sa casa, aceasta a vorbit foarte detasata si despre trecut:

“Personal, nu consider ca am gresit cu nimic, sau cel putin, nu vad o greseala in a te distra si a te simti bine, odata ce vezi imagini care iti confirma ca relatia ta s-a terminat. Eram in Thailanda, asa ca am vrut sa profit de fiecare clipa acolo. Dar pana la urma nici Ionut nu a gresit, pur si simplu si-a exprimat adevaratele dorinte.Nu am reinceput atunci relatia si nu va mai fi vorba de asta niciodata. Am ramas in relatii de prietenie, asa cum sunt ele, cateodata pline de vorbe bune, alteori de mici certuri, dar in fond, suntem amici.”

Cand a venit vorba despre ispita Mircea, aceasta a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui: “Cu Mircea am ramas in relatii foarte bune, tot timpul apelez la el cand am nevoie de un sfat sau de ajutor, iar el imi raspunde cu acelasi drag. Intre noi a fost o conexiune puternica, chiar daca nu s-a concretizat o relatie. Dumnezeu a vrut sa ramanem prieteni… Mirela dupa Insula Iubirii nu regreta nimic. Daca mi-as fi dat o sansa cu Mircea, poate nu as mai fi avut viata de acum, pe care o iubesc!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here