Catalin Morosanu este unul dintre cei mai cunoscuti sportivi din Romania! Cu o cariera in plina ascensiune, aceasta este plecat de acasa perioade foarte lungi de timp, iar de curand au aparut avonuri legate de un eventual divort intre el si sotia sa.

Cei doi sunt impreuna de 17 ani si par ca traiesc o poveste de dragoste ca in filme. Catalin Morosanu pare un barbat extrem de dur, insa este un romantic incurabil. Si-a surprins partenera printr-un mesaj emotionant, semn ca cei doi au reusit sa mentina flacara iubirii aprinsa si dupa atat de multi ani.

Georgiana este de profesie medic stomatolog, iar programul ei este unul fix. Atunci cand Catalin este plecat in cantonamente sau trebuie sa se prezinte la meciuri, ea este cea care tine toata casa. Barbatul stie ca se poate baza pe ea in orice situatie. Cei doi nu au lasat niciodata problemele pe care le-au intampinat pe plan profesional sa le afecteze iubirea.

Catalin a impartasit cu prietenii sai virtuali o declaratie de dragoste pentru frumoasa sa sotie, care a stranit valuri de aprecieri:

“Ai fost alaturi de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam sa iti ofer nimic material, faceam impreuna naveta cu trenul, locuiam in caminele de la Vladimirescu si singura distractie pe care ne-o permiteam era sa ne plimbam de mana in Copou. Cand ti-am povestit despre visul meu, ai fost alaturi de mine din prima clipa. Cand nu aveam nimic, tu aveai grija sa fiu pe drumul bun.

Cand ma intorceam obosit de la antrenamente, erai alaturi de mine. Cand pierdeam un meci, tu imi bandajai ranile. Indiferent de timp si timpuri, ai fost in dreapta mea. Mi-ai daruit o comoara, pe Natalis, si m-ai sustinut in fiecare secunda. Acum, cand am totul, eu sunt in continuare fericit ca te am pe tine. Te iubesc!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here