Vestea ca Liviu Dragnea si Irina Tanase se vor casatori nu mai este nicio noutate pentru nimeni. Desi nu recunoaste public, a fost dat de gol de catre cei mai apropiati oameni ai sai, care au asigurat ca va fi o nunta pe cinste.

Si cum Liviu Dragnea a traversat o perioada foarte grea, acesta si iubita sa au decis ca este momentul sa se relaxeze intr-o vacanta exotica, mai exact destinatia Maldive. Irina s-a afisat pentru prima oara in public alaturi de iubitul sau la congresul partidului al carui lider este. Toata lumea a observat in acel moment faptul ca blonda purta un inel care putea fi considerat de logodna. Intrebat despre acest lucru, Liviu Dragnea a negat: “Pur si simplu am decis sa fie langa mine la congres. S-a vorbit despre acel inel, nu sunt zgarcit, dar nu este nici un inel scump. I l-am daruit, dar nu este de logodna.”

Dupa 28 de ani de casnicie alaturi de Bombonica, Liviu Dragnea se simte din nou adolescent si actioneaza in consecinta. Cei doi au inchiriat un avion particular de la o companie sarbeasca, cu urmatoarea ruta: Bucuresti-Sofia-Verona. Oficial, liderul partidului nu a recunoscut aceasta vacanta.

Apropiatul sau, Codrin Stefanescu a asigurat ca seful sau nu a plecat din tara si nici macar nu intentioneaza sa faca acest lucru, in timpul unei interventii in direct intr-o emisiune televizata:

“Liviu Dragnea nu se afla in Maldive cu logodnica lui care ii va deveni si sotie cat de curand.  Liviu Dragnea nu a plecat in insule exotice, nu a plecat nici pe Luna, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din tara si nu va pleca din tara, in mod sigur.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here