Solistul de muzică ușoară George Nicolescu se confrunta cu probleme grave înainte să moară. Celebrul cântăreț orb care cânta șlagărul „Eternitatea” era din ce în ce mai încercat de viață. Care erau problemele de sănătate cu care se confrunta George Nicolescu în ultima perioadă? Acesta povestise recent că are probleme grave și nu se simte prea bine.

George Nicolescu, o căsnicie de peste 5 decenii

George Nicolescu era cunoscut pentru șlagăre precum „Eternitate”, „Prefă-te inimă în stea” sau „Mai avem nevoie și de iarbă”.

Deși era celebru pe vremuri, artistul fusese uitat în ultimii ani de organizatorii de evenimente și nu mai avea nicio activitate artistică.

De altfel, el nu se simțea nici prea bine în ce privește sănătatea și starea generală, lucru pe care îl declarase public. Spunea că problemele se accentuează pe zi trece, însă artistul era fericit că o avea alături pe soția lui, care îl ajuta în tot ce poate.

Femeia era sprijinul lui, cei doi fiind  împreună de mai bine de 50 de ani. În cei cincizeci de ani de căsătorie, cei doi aveau doi copii mari și formau o familie frumoasă, lucru pe care îl spunea și artistul în interviuri.

„Am o familie frumoasă, mă mândresc cu familia mea. Eu niciodată nu am fost gelos pe soția mea, de exemplu când pleca de acasă.

Pe soția mea nici nu o întreb când pleacă de acasă, îmi spune ea singură. Ea e reușit să îmi oferă o liniște aparte, așa și trebuie, este un lucru normal să ai liniște în casă”, a spus artistul pentru sursa citată. 

Problemele de sănătate cu care se confrunta George Nicolescu în ultima perioadă

George Nicolescu avea 74 de ani și deși a fost celebru în România, el fusese dat uitării de organizatorii de evenimente. S-a născut orb și a ieșit la pensie după ce a fost profesor de limba franceză la o școală pentru nevăzători.

După o carieră de 40 de ani, artistul suferea pentru că nu mai era chemat la evenimente, iar activitatea lui de artist era inexistă în ultimii acum.

El trăia din pensia de invaliditate și din drepturile de autor pe care le primea de pe urma melodiilor sale. Soția lui este și ea pensionară, iar cei doi duceau o viață modestă.

Cântărețul povestea anul trecut că trece printr-o cumpăna extrem de mare din cauza sănătății sale precare. Soția lui era cea care îl ajută în lucrurile de bază.

„Sunt puțin bolnăvior în ultima perioadă și sunt tare supărat. Mă supără multe, mă supără sănătatea. Trebuie să fiu atent ce fac cam la tot.

Îmi este foarte greu, de exemplu, să mă duc la baie, aștept acum să vină soția să mă ajute. Nu port pampers, nu! Nu am ajuns chiar până acolo! Nu mă simt foarte bine, dar astea sunt valurile vieții”, a declarat George Nicolescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here