Concertul trupei Coldplay în România a fost subiect de știri, după ce artiștii au invitat un cântăreț de manele pe scenă, iar publicul l-a huiduit. În a doua seară de concert, solistul Chris Martin a ținut un mic discurs și a avut o cerință neobișnuită pentru public.

Ce a spus Chris Martin, după ce Babasha a fost huiduit pe scenă

Trupa Coldplay a umplut și joi seara Arena Națională, fiind al doilea concert în România, după cel de miercuri. În prima seară, artiștii americani au invitat pe scenă un tânăr cântăreț de manele, pe nume Babasha, însă publicul nu a gustat momentul. Oamenii veniți la concert au fluierat și au huiduit, iar părerile au fost împărțite cu privire la acest moment.

În a doua seară de concert, solistul de la Coldplay a ținut să vorbească despre momentul din seara precedentă și s-a adresat publicului. La un moment dat, între două melodii, Chris Martin a ținut un mic discurs, iar la final le-a cerut oamenilor să huiduie.

”Ieri am cântat aici, a fost primul nostru concert în România. Și s-au întâmplat niște lucruri interesante. M-am simțit șocat și trist și vinovat că am făcut ceva rău. Și m-am dus să încerc să dorm și am realizat că voi sunteți publicul nostru și noi vă iubim necondiționat, nu puteți face nimic care să ne facă nefericiți. Călătorim în toată lumea și poate că nu înțelegem prin ce ați trecut individual, sau cultura voastră, dar iubim toți oamenii în mod egal și asta înseamnă că și pe toți românii.

Ieri a fost foarte frumos pentru noi. Puteți face orice, că tot ne vom întoarce în România, pentru că ne place aici. Aş dori să schimbăm ceva, ieri aţi huiduit, aşa că azi aş dori cinci secunde să huiduiţi mai tare ca ieri. Este cea mai tare huiduială auzită. Sunteţi cel mai tare public din lume. Aş vrea să invit trei oameni pe scenă. Nu contează de unde sunteţi”, a spus Chris Martin.

Cine este Babasha, manelistul care a urcat pe scenă la concertul Coldplay și a fost huiduit. Primele reacții ale artistului: „Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”
Babasha a cântat alături de Coldplay pentru a doua seară la rând

Babasha a urcat din nou pe scenă

Chiar dacă momentul din prima seară a avut parte de huiduieli, nici cei de la Coldplay, nici Babasha nu au renunțat la el. Cântărețul de manele a fost invitat din nou pe scenă în a doua seară de concert, iar Chris Martin a cântat alături de el. La final, publicul a aplaudat. Chiar în timp ce cânta Babasha, a început să plouă, iar artistul a spus că pentru el, acest lucru a fost un semn divin.

”Încep ușor-ușor să îmi revin din nebunia din ultimele două zile. (…) Cred că este la voia lui Dumnezeu să fie așa mare contrast între cele două zile de concert. Sper din toată inima să apară niște schimbări, sunt foarte împlinit sufletește că am văzut atâta solidaritate și susținere din partea atâtor oameni.

Pentru cine nu știe, eu sunt foarte credincios, iar pentru mine faptul că a început să picure când am urcat pe scenă și am început să cânt alături de Coldplay, pentru mine a fost un semn că divinitatea este alături de noi și că lucrurile păreau să se schimbe, odată cu momentul acela”, a spus Babasha, pe Insta Stories, după ce a cântat din nou alături de Coldplay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here