Silvia Chifiriuc a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în ziua în care Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, a murit. Actuala soție a fostului premier pare să ignore cu totul momentele dificile prin care trec Oana și Catinca Roman și alege să se concentreze asupra evenimentelor din luna februarie.

Silvia Chifiriuc, primul mesaj după moartea Mioarei Roman

Mioara Roman a murit vineri, 23 februarie, la vârsta de 83 de ani, iar Petre Roman a decis să revină de urgență în țară pentru a fi alături de fiicele sale, Oana și Catinca. În schimb, Silvia Chifiriuc, cea care a devenit soția fostului premier la doi ani de la divorțul de Mioara, alege să nu se concentreze asupra situației din familia Roman, ci mai degrabă asupra Zilei Iubirii.

Aceasta a făcut o postare în mediul online în care vorbește despre Dragobete, care se sărbătoresc pe data de 24 februarie.

„Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim ziua iubirii! Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care în această zi își înoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor. Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul. Dragobete, sărută fetele cu iubire!! Trăiască dragostea!”, este mesajul transmis de Silvia Chifiriuc pe pagina sa de Facebook.

Internauții au reacționat imediat, unii criticând-o pe aceasta pentru lipsa de empatie.

„Nu ești în doliu, puțin respect”, „Lipsă de empatie și bun simț”, au scris aceștia în secția de comentarii.

Silvia Chifiriuc, acuzată că a distrus căsnicia lui Petre și a Mioarei Roman

Silvia Chifiriuc a început relația cu Petre Roman în timp ce acesta încă era căsătorit cu Mioara Roman. Cei doi au avut o căsnicie care a durat peste 30 de ani. În cele din urmă, în anul 2007, mama Oanei Roman a decis să depună actele de divorț.

Atunci s-a speculat că la mijloc s-ar fi aflat Silvia Chifiriuc, femeia cu care Petre Roman avea o aventură. Însă, după o perioadă, Mioara Roman a explicat că motivul din spatele separării a fost activitatea politică a celui care i-a fost soț și nicideum o femeie. „Nu am mai vorbit de vreo șase ani. Eu am divorțat, el s-a însurat apoi. A cam rupt relația cu noi. Viața merge mai departe. Ceea ce simt pentru el este respect și apreciere, dar și prietenie. Lumea nu prea știe, dar eu am depus divorțul”, spunea Mioara Roman în urmă cu câțiva ani.

De ce au divorțat Mioara și Petre Roman

Aceasta dezvăluia la vremea respectivă că motivul divorțului a fost activitatea politică a soțului ei. Mai mult, ea mărturisea că nu s-au separat din cauza Silviei Chifiriuc, iar aceasta din urmă a rămas însărcinată pentru a-l putea șantaja pe fostul premier. „Divorțul meu de Petre Roman e rezultatul activității politice, nu al diferitelor dudui cu care ar fi fost. În 34 de ani de căsătorie o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu! Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici macăr să mă sune. Nici cu fetele noastre nu se află în relații apropiate”, mai afirma Mioara Roman atunci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here