Ani la randul a fost tinta criticilor persoanelor din showbiz, criticilor de moda, dar si a oamenilor de rand. Toti i-au reprosat faptul ca este o persoana publica, care poate oricand sa apeleze la o clinica de specialitate si poate sa ajunga la silueta mult dorita. Se pare ca toate aceste critici la adresa ei au fost constructive, caci Oana a luat o decizie radicala in legatura cu silueta sa.

In varsta de 43 de ani, mama si sotie, aceasta a hotarat ca este momentul ca este momentul sa isi schimbe radical modul de viata. Aceasta a renuntat la produsele tip fast-food si a adoptat un stil de viata sanatos, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

Recent, ea a fost invitata la o prezentare de moda unde si-a pus in evidenta noua silueta. Regimul si vizitele la cabinetul de infrumusetare corporala si-au spus cuvantul in cazul ei, pentru ca talia i s-a conturat foarte frumos si a scapat de “colacei”.

Desi schimbarea ei este vizibila pentru toata lumea, s-au gasit si rautaciosi care au afirmat ca ea a folosit programe de editare a fotografiilor, nicidecum nu cred ca ea a slabit atat de mult.

Oana Roman a fost vizibil deranjata de criticile oamenilor din jurul sau, ea recunoscund acest lucru, dar si faptul ca asa s-a ambitionat sa se accepte asa cum este:

“Toata viata am luptat impotriva complexelor pe care altii incercau sa le arunce asupra mea. De cand ma stiu am fost altfel si pentru ca eram altfel m-am simtit profund marginalizata. Mi s-a spus ca nu sunt destul de buna, ca sunt doar fata lui tata, ca nu am niciun merit, ca nu sunt frumoasa, ca sunt grasa si cate si mai cate!

Multi ani am crezut, apoi am inteles ca de fapt ceilalti proiectau asupra mea propriile lor frustrari. Eu nu eram gresita. Ei erau si sunt gresiti. Mi-am vazut deci de drumul meu si am reusit. Am invatat sa ma iubesc pe mine pentru ca altii sa ma poata iubi.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here