Dupa ce a avut parte de o nunta ca in povesti, Cristina Spatar a divortat de Alin Ionescu, desi erau vazuti din exterior drept un cuplu demn de luat exemplu. Lucrurile insa nu au fost atat de bine intre ei, avand nenumarate neintelegeri, care au dus la divort.

Desi Alin nu i-a pus in vedere sa paraseasca vila in care au locuit pe durata casniciei atunci cand s-au separat, barbatul si-a facut o noua relatia la aproximativ 2 ani de la pronuntarea divortului, iar Cristina a fost nevoita sa se mute cu chirie.

Ea a luat cei doi copii ai cuplului si s-a mutat in apropierea scolii la care invata cei mici pentru a le fi mai usor dimineata. Desi Cristina marturiseste ca a suferit foarte mult atunci cand s-a despartit de sotul ei, Alin Ionescu, ea a fost surprinsa si anul trecut in timp ce se saruta cu antrenorul ei de fitness, Tibi Varzaru. Apropiatii spun ca fostul sot al cantaretei a fost foarte deranjat de ceea ce a a aparut in presa la acel moment.

De cand s-a mutat din casa fostului sot, aceasta nu mai are menajera si bucatareasa, astfel ca este nevoita sa se descurce singura, in consecinta a devenit o aparitie rara la evenimentele mondene. Ea nu putea lipsi de la ziua de nastere a bunei sale prietene, Oana Roman si a raspuns intrebarilor primite de la jurnalistii prezenti.

Cea mai mare curiozitate a fost daca artista si-a refacut viata amoroasa, iar aceasta a recunoscut cu zambetul pe buze:

“Am un iubit! Toate fetele au un iubit, eu de ce sa nu am?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here