Originara din Bistrita, Carmen Harra, pe numele sau real Doina Carmen Muresan a reusit sa stranga o avere impresionanta dupa ce s-a stabilit in Statele Unite ale Americii. Aceasta s-a facut cunoscuta in Romania dupa ce a incercat sa isi cladeasca o cariera in muzica, insa a descoperit succesul la nivel mondial abia dupa ce a parasit tara natala.

In anul 2005 aceasta a decis sa faca o schimbare in ceea ce priveste cariera sa, iar atunci s-a apucat de scris, dar si sa ofere consultanta. A avut clienti unele dintre cele mai importante vedete de la Hollywood, printre care se numara si Jennifer Lopez, care aveau nevoie de terapie de cuplu.

Cartile pe care le-a scris au fost traduse in mai multe limbi avand in vedere ca vanzarile in Statele Unite ale Americii au depasit asteptarile, iar cererile erau destul de mari inafara granitei.

Invitata la o emisiune televizata, aceasta a acceptat sa vorbeasca despre sursa sa de venit, caci multa lume si-a pus intrebari legate de averea sa:

“In primul rand, eu fiind consilier in America, castig intre 400 si 600 pe ora. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpa strada din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuti oameni din lume. Faceam consiliere pentru cupluri.”

Bani din drepturi de autor. Eu cum am publicat primele carti, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cartile se platesc, au mers foarte bine. Avansuri foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs in 20 de limbi… Inca primesc bani.” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here