In varsta de 46 de ani, Anamaria Prodan este una dintre cele mai bogate femei din Romania. Averea ei este enorma si isi poate permite tot ceea ce isi doreste la orice ora. Ea detine in colectia sa de haine si accesorii unele dintre cele mai exclusiviste modele, care sunt totodata extrem de scumpe.

La un calcul simplu, luand in considerare bijuteriile si gentile pe care le poarta constant, aceasta a investit peste 1.000.000 de euro in aceasta placere a sa. Iar cea mai mare pasiune a sa in materie de accesorii sunt ceasurile. Ea detine o colectie impresionanta, iar piesa de rezistenta poarta semnatura unei marci de renume in industrie – Richard Mille in valoare de 100.000 de euro.

A declarat in nenumarate randuri ca nu isi achizitioneaza numai haine de firma, ci si haine foarte ieftine, singura conditie fiind ca acestea sa ii placa foarte mult. La un eveniment monden la care a participat recent, ea a reusit sa starneasca invidia celor din jur datorita accesoriilor exclusiviste pe care le-a purtat.

Mai exact, doar pe o mana aceasta a purtat bijuterii in valoare de 325.000 de euro: bratari Cartier din aur galben cu diamante – 100.000 de euro, ceasul Richard Mille-100.000 de euro si doua inele, in valoare de 125.000 de euro. La care se adauga telefonul personalizat, pe care este scris numele ei si are o husa din piele de crocodil si aur alb care a costat-o pe impresara 10.000 de euro.

Daca adaugam si modelul gentii ales, unul exclusivist, care depaseste 80.000 de euro si hainele de firma pe care le-a ales, aceasta ar fi putut cumpara lejer cel putin 15 garsoniere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here