Bianca Dragusanu a acceptat provocarea de a fi in acelasi platou de filmare cu fostul sau sot, dar si cu fostul iubit, cel care a lansat-o in showbiz-ul romanesc. Ea a acceptat bucuroasa posibilitatea a spune cateva remarci rautacioase la adresa fostilor sai iubiti, dar si la adresa lui Daniel Buzdugan, Giani Kirita si Catalin Cazacu.

Blonda a primit aceasta propunere ca pe o provocare, dorindu-si de mult sa aiba ocazia de a le adresa cateva remarci rautacioase la adresa lor, dar si sa fie sigura ca nu se vor supara. Bineinteles ca si ea a fost nevoita la randul ei sa accepte ca ceilalti invivtati si prezentatorii sa ii “intoarca” aceast lucru.

Bianca Dragusanu a fost singura impotriva celor 5, dar pare ca si-a facut “temele” bine, caci a avut despre fiecare ceva de zis:

“Doamnelor si domnilor, eu nu o sa fiu la fel de rea cu cei care au fost rai cu mine. Daca tot te mananca limba, tu esti primul, Cazacu.

Eu nu am fost niciodata trofeu pentru barbati, eu am fost trendsetter. Dupa mine, barbatilor li s-a schimbat perceptia despre dragoste. Am inteles ca te-ai apucat de actorie. Scuza-ma, nu am retinut titlul filmului in care te joci. Erati toti ocupati? Cazacule, puteai sa joci intr-un film XXX si erai dublura, ca stiu ca iti place cauciucul.

Daniel, vechi prieten. Un om excelent de radio. Ai vocea si fata perfecte pentru radio. Am inteles ca esti deranjat ca eu sunt pe primul loc in ziare. Viata este trista cateodata. Ai pomenit ceva de operatiile mele. Tu ai vreuna? Ti-ar trebui.

Giani, acest Hagi low budget. Ce ma bucur. Si eu te-as lua peste tot cu mine, sa imi cari geanta. Tu corespunzi perfect. Nu lasi par si cu tine as avea o tinuta perfecta. Caci o tinuta perfecta are 5% rosu. Am inteles ca ti-ai tatuat pe piept o diavolita. Aceasta nu si-ar tatua niciodata un caine pe piept.

Draga Bote. Nu te-am vazut demult. Intre timp ti-ai lasat barba, esti jurat. Si-au crescut si incasarile si kilograme. In fiecare emisiune, esti intrebat despre mine. Ce mai stii de Bianca? Dar cu dragostea cum stai? Inca mai incerci sa ma regasesti in toate femeile?

Victor, te-ai laudat ca iti merge bine. Nu ai exagerat deloc. Ai emisiunea ta, o emisiune in care oamenii te privesc si la care nu se uita peste umarul tau ca sa vada harta. Felicitari. Zilele urmatoare te invit la o cafea ca sa vorbim despre majorarea pensiei alimentare. El schimba mereu vorba: in Banat vor fi 20 de grade. Evident ca eu nu o sa enumar toate problemele si motivele. De cate ori ne-am despartit, nici eu nu mai stiu. Exceptia intareste regula. Victor, fostul meu sot, am fost sotia ta pentru ca tu m-ai cerut frumos. Dar sunt fosta ta pentru ca eu am ales divortul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here