Producatorii au foarte multe surprize pentru concurentii care au acceptat provocarea de a renunta o viata confortabila in favoarea conditiilor grele de la ferma. Dupa ce fermierilor li s-au alaturat banditii, apoi a venit sora lui Cream si Catalin Zmarandescu, aseara au mai avut parte de o surpriza.

Multi au ramas fara cuvinte atunci cand Ioana Filimon s-a intors la ferma. Ea nu a venit singura, ci insotita de Matei Negrescu. Concurentii simt amenintarea venita din partea celor mai noi colegi pe care ii au in aceasta competitie, iar toate strategiile lor sunt date peste cap acum.

Kamara, dupa cum bine a obisnuit pe toata lumea, cum a vazut un om nou in ferma a inceput sa se dea bine pe langa el si sa incerce sa ii lase impresia ca sunt prieteni. Daca va obtine si acest lucru de la Matei, ramane de vazut, caci pe Ioana nu are cum sa o atraga de partea sa niciodata, ea nu il va trada pe Morosanu niciodata.

Ioana Filimon a marturisit la testimoniale ca a vazut ingrijorarea de pe fetele unora dintre colegii sai:

“Credeati ca ati scapat de mine, mai? Pe langa ca m-am intors, am mai venit si cu un baiat. Ce-or fi zis colegii mei?”

Momentan, Matei incearca sa ii cunoasca pe toti colegii sai, apoi o sa se hotarasca ce strategie va urma:

“Scopul meu in ferma este sa inteleg fenomenul cap-coada. Ca experiment social imi place foarte mult partea asta si sa ies cumva din zona mea de confort si sa invat cat mai multe lucruri care sunt diferite de universul meu cu care am fost obisnuit pana acum.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here