Brigitte Sfat si Ilie Nastase si-au anuntat de atat de multe ori divortul, inca nimeni nu mai credea ca se va infaptui vreodata. Cei doi sunt demni de a fi persoanjele unei productii sud-americane. Relatia lor a fost presarata cu nenumarate certuri si impacari.

Dupa ce au aparut in presa foarte multe detalii din viata lor privata, cei doi au decis sa divorteze de comun acord, ambii avand relatii cu persoane diferite in momentul in care inca erau casatoriti. Fostul tenismen are o relatie cu Ioana, iar Brigitte este logodita in fata unui preot cu asociatul sau, Cornel.

Cei doi au decis sa isi oficieze relatia in fata lui Dumnezeu inainte de a se muta impreuna, prentru ca asa se simte bruneta mai implinita. Acum are toate motivele sa se considere o femeie fericita, are un iubit care vegheaza asupra ei sa nu ii lipseasca nimic, iar cei doi se afiseaza doar impreuna.

Intr-un interviu acordat recent, aceasta a vorbit despre relatia pe care o are Cornel cu ce doi copii ai sai: “Copiii mei il cunosc de pe vremea cand era asociat. Mai ales fetita mea ma vizita mereu dupa scoala. Mai statea cu el, mergea sa manance cu el. S-au intamplat lucrurile asa incet. Ne-am petrecut mai mult cu copiii. Baiatul meu a simtit foarte mult lipsa unei persoane cu care sa vorbeasca.

Diferenta dintre el si Ilie era foarte mare, erau unele intrebari pe care i le-ar fi pus, dar ii era rusine. Cred ca a primit multe raspunsuri. Eu sunt mama, nu imi pune mie foarte multe intrebari. Fetita mea la inceput a fost asa… dar e ok. A inteles ca nu ma voi mai impaca niciodata cu tatal ei. Cornel e foarte bun si foarte calm. Cornel ii descarca filme, o ajuta, ii cumpara unicorni.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here