Divortul dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp este unul dintre cele mai mediatizate in acest moment in Romania! Cei doi isi aduc acuze reciproc, iar solistul a dezvaluit ca inca nu au divortat, asa cum au declarat si ca totul a fost povestit asa la indemnul fostei sale partenere.

Formau unul dintre cele mai solide cupluri, cei doi facand echipa si pe scena, dar si acasa. Au avut parte de o nunta ca in povesti, iar succesul lor le demonstra ca nu au muncit degeaba pana acum. In urma divortului si a tuturor declaratiilor date de cei doi in ultima perioada, fanii lor s-au impartit in doua tabere.

Carmen de la Salciua a marturisit ca infidelitatile sotului sau au dus la destramarea relatiei, desi de multe ori au pozat intr-un cuplu foarte solid. Nici cantaretul nu s-a lasat mai prejos, declarand ca aceasta a luat decizia de a se separa doar pentru ca a intalnit un alt barbat, nu pentru ca ar fi afectat-o foarte tare ceea ce a aflat si ii si recunoscuse.

Intr-o declaratie recenta, Culita Sterp a declarat ca nu are nicio legatura cu noua sa partenera de scena, insa faptul ca sunt prezenti peste tot impreuna si pozeaza ca doua persoane care formeaza un proaspat cuplu incep sa il dea de gol pe solist. Mihaela Pop, caci despre ea este vorba, a ales in cateva fotografii sa nu se aseze langa Culita Sterp tocmai pentru a nu da de banuit.

Insa persoanele apropiate celor doi stiu ca este vorba despre ceva mai mult intre cei doi. Cei doi s-au afisat pentru prima data fara retineri la un eveniment din Germania, iar pozele pe care le-au incarcat pe retelele de socializare sunt dovada ca intre ei este mai mult decat o colaborare.

Cum era de asteptat, Carmen de la Salciua a avut si ea o reactie in legatura cu acest subiect, incercand sa para neinteresata de faptul ca actualul sau sot are o alta relatie pe care si-o asuma: “Subiectul asta este inchis pentru mine in momentul in care am decis ca este bine sa o luam pe drumuri separate. Ce face Culita acum este strict problema lui, e responsabilitatea lui. Daca Mihaela este iubita lui, il felicit! Este o fata frumoasa si se potrivesc!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here