Gigi Becali este unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. Cel mai mare atribut al sau este faptul ca mereu face fapte bune, nu doar in preajma sarbatorilor. Insa acum a luat o decizie care i-a lasat fara cuvinte pe multi.

Milionarul nu a refuzat niciodata sa ajute oamenii nevoiasi, de la zecile de case pe care le-a ridicat in urma inundatiilor, satenii ridicandu-i statuie, venerand-l practic pentru ca i-a ajutat atunci cand autoritatile le-au intors spatele, pana la toti oamenii pe care ii intalneste pe strada, donand impresionante sume de bani catre calugarii de pe Muntele Athos sau chiar si pentru Catedrala Neamului.

Provine dintr-o familie simpla, acest lucru fiind cel mai important pentru el. Isi venereaza mama si a mostenit de la ea frica de Dumnezeu. Desi este un milionar care are lumea la picioare, traieste cu frica de Dumnezeu si nu lipseste in nicio duminica de la Sfanta Liturghie.

Acum, milionarul se pare ca a luat o decizie radicala: vrea sa se calugareasca. Aceasta declaratie i-a lasat pe toti fara cuvinte: “Voi stiti doar 5% din cata milostenie fac eu! Eu fac ce fac ca sa ajung langa Dumnezeu. Am lacomia asta! Eu traiesc doar pentru Sfanta Liturghie, de la o saptamana la alta. Inainte, cand incepeau oamenii sa se impartaseasca plecam. Acum stau alaturi de ei, ii vad, al beau si il mananc pe Hristos alaturi de ei. 

Vreau ca in 20 de ani sa ma lepad de material. Imi aranjez fetele, nepotii, le las averea mea si o sa plec in munti, ma calugaresc. O sa veniti sa-mi luati interviuri prin codrii în care ma voi afla.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here